Моновиставу «Квіти для Елджернона» за відомим твором Деніела Кіза можна побачити сьогодні в Ужгороді

Моновиставу  «Квіти для Елджернона» за відомим твором Деніела Кіза можна побачити сьогодні в Ужгороді
Міжнародний фестиваль моновистав, приурочений до відзначення Дня Ужгорода, стартував учора в місті. Сьогодні теж презентують дві вистави.

 

У середу, 18 вересня, також одразу покажуть дві моновистави. Першу – о 18.00 на малій сцені Закарпатського облмуздрамтеатру імені братів Шерегіїв – «A Morphine» за твором Михайла Булгакова. У постановці зіграє відомий актор театру та кіно Юрій Радіонов із київського ProEnglish Theatre. Тут ітиметься про людську залежність, яка може бути від жінки, солодощів, сигарет, власних страхів. Як і куди бігти від цього, глядач роздумуватиме разом із Доктором Поляковим в одному акті. Режисери: Юрій Радіонов, Олександр Боровенський.

В обласному театрі ляльок «Бавка» о 19.30 покажуть виставу Державного молодіжного драматичного театру «З вулиці Роз» (Кишинів. Молдова) «Квіти для Елджернона» (за відомим твором Деніела Кіза). В основі сюжету – історія про розумово відсталого хлопця Чарлі Гордона, який мріє стати розумним. Після успішної операції на миші на прізвисько Елджернон експеримент провели на людині. Чарлі почав розумнішати на очах: за кілька місяців він вивчив 20 іноземних мов, математику та безліч інших наук, пізнав, що таке кохання. Коли хлопець значно покращив свій інтелектуальний рівень, на нього чекало страшне відкриття. Актор – Олексій Штирбул, режисер – Юрій Хармелін.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів