УжНУ підписав угоду зі швейцарською Асоціацією «Парасолька»

УжНУ підписав угоду зі швейцарською Асоціацією «Парасолька»
У понеділок, 23 вересня в ректораті УжНУ відбулося підписання угоди про спільну реалізацію комплексного проекту розбудови освітніх послуг для надання якісних послуг дітям та особам з інвалідністю в Закарпатській області.

 

На зустрічі були присутні були присутні ректор УжНУ Володимир Смоланка та декан факультету здоров’я та фізичного виховання Іван Миронюк,  президент Асоціації «Парасолька» (Швейцарія) Андреас Шмід, віце-президент Беат Гунцікер, представники асоціації Гендрік Ґраф, Руді Ізелі, Ганс Ізеншмід та Маріанне Кнойбюлер, представники благодійної організації «Комітет Медичної Допомоги в Закарпатті»  Наталія Кабацій та Леся Левко.

«Мені приємно, що ми приступаємо до реалізації практичних кроків в рамках спільного проекту та підписуємо сьогодні важливу угоду. Наші плани є дуже амбіційними, ми прикладемо максимум зусиль для ефективної реалізації проекту» - наголосив ректор Володимир Смоланка.

Декан факультету здоров’я та фізичного виховання Іван Миронюк зазначає: «Метою спільного проекту є побудова сталої та життєздатної системи  підготовки кадрів для забезпечення надання якісних соціально-терапевтичних послуг, направлених на соціалізацію та підвищення якості життя людини на засадах мультидисциплінарного підходу. В проекті є чимало компонентів. Перші кроки пов’язані з відпрацюванням нових модулів підготовки фахівців із ерготерапії, фізичної терапії та олігофренопедагогіки із швейцарськими спеціалістами, а також паралельне навчання викладачів УжНУ цим спеціальностям». 

В майбутньому ця нова навчальна  програма буде служити для підготовки нового спеціаліста на ринку України -  фахівця з догляду і супроводу осіб з інвалідністю. 

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів