В Ужгород прибув літак з нацгвардійцями, тривають обшуки високопосадовців в Закарпатті – ЗМІ

В Ужгород прибув літак з нацгвардійцями, тривають обшуки високопосадовців в Закарпатті – ЗМІ
Сили спецпризначення проводять на Закарпатті масштабні обшуки.

 

Одразу у кількох містах: Хуст, Мукачево, Ужгород – силовики влаштували “чистки” і перевірку високопосадовців, про це у соцмережі Фейсбук повідомляє Роман Келемен.

В Хусті навіть взяли в облогу Хустську міську раду та пропускають всіх по посвідченнях (інші кажуть що взял когось на хабарі).

Як стало відомо, це, імовірно, пов’язано з інцидентом, який трапився ще влітку, коли невідомі обстріляли авто начальника УЗЕ. Під прицілом силовиків потенційно причетні до справи закарпатські чиновники та члени організованих злочинних груп.

Для ефективного проведення та швидких результатів спецоперації на Закарпаття відправили й нацгвардійців. Літак з ними зранку приземлився в аеропорті “Ужгород”.

Відомий закарпатськи журналіст Віталій Глагола також повідомив: "Спецоперація на Закарпатті. Обшуки в Ужгороді, Мукачеві та Хусті. В аеропорт із ранку прилетів літак Національної гвардії, а через Нижні Ворота в область заїхали понад 80 слідчих і спецпризначенців із інших регіонів України. Причина - справа про замах на начальника управління захисту економіки Іванківа".

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Плюс 2019-09-25 / 13:49:26

    Цього дегенерата давно пора було посадити довічно