Закарпатська прокуратура: в області поменшало злочинів. Чи суттєво?

Закарпатська прокуратура: в області поменшало злочинів. Чи суттєво?
Про результати діяльності органів прокуратури на території Закарпатської області у І півріччі 2019 року (відповідно до статті 6 Закону України «Про прокуратуру») доповідав сьогодні під час сесії Закарпатської облради прокурор області Володимир Гаврилюк.

 

Згідно зі звітом прокурора, упродовж І півріччя 2019 року в умовах законодавчих змін та подальшого реформування органів досудового розслідування та судової системи прокуратурою області, в межах повноважень, реалізовано системні організаційні, практичні та кадрові заходи, спрямовані на ефективне виконання покладених законодавством функцій із метою захисту прав і свобод людини, загальних інтересів суспільства та держави. Для підвищення ефективності цієї роботи у регіональній прокуратурі проведено низку оперативних нарад, координаційну та одну спільну наради з керівниками правоохоронних органів.

Також упродовж І півріччя 2019 року в Закарпатській області, як і у державі, спостерігається від’ємна динаміка вчинених кримінальних правопорушень.

У Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 10611 кримінальних правопорушень, що на 5,7% менше ніж за аналогічний період 2018 року (11248).

Найбільше зареєстровано кримінальних правопорушень у містах Ужгороді (2351), Мукачеві (1534), Тячівському районі (842), Ужгородському (810), найменше - у Воловецькому (148), Великоберезнянському (262) та Перечинському (281) районах.

Майже 40% зареєстрованих кримінальних правопорушень закрито з реабілітуючих підстав (4220). Від злочинів потерпіло 3802 особи, у тому числі 95 дітей, 49 осіб загинуло.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів