Вдосконалили військові навички: 375 резервістів закінчили навчальні збори на Ужгородщині

Вдосконалили військові навички: 375 резервістів закінчили навчальні збори на Ужгородщині
Закінчились навчальні збори резервістів та військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони, що з 19 вересня тривали на військовому полігоні біля села Оріховиця Ужгородського району.

 

За час десятиденних навчань 375 резервістів з Ужгорода, Чопа, Баранинської ОТГ, Ужгородського, Перечинського та Великоберезнянського районів, вдосконалили військові навички, навчилися, як вести бій, діяти в критичних ситуаціях, надавати першу медичну допомогу, орієнтуватися на місцевості, застосовувати засоби зв’язку тощо.

Серед них – і майже два десятки працівників Ужгородської міської ради.

Сьогодні відбулися урочистості з цієї нагоди, на них завітали перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату Богдан Череміський, військовий комісар Ужгородського ОМВК, підполковник Ігор Тищук, відзначили кращих військовозобов’язаних. Богдан Андріїв подякував військовослужбовцям резерву за зразкове виконання військового обов’язку, готовність стати на захист України, вручив найпрофесійнішим грамоти Ужгородської міської ради і подарунки.

Прес-служба Ужгородської міськради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів