Як навчатись в США, розповіли в головній книгозбірні Закарпаття

Як навчатись в США, розповіли в головній книгозбірні Закарпаття
Нещодавно в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушнякав інформаційно-ресурсному центрі “Вікно в Америку” відбулася презентація-дискусія можливостей навчання у Сполучених Штатах.

 

Чомусь ми думаємо, що навчатися за кордоном можуть лише діти заможних батьків, оскільки це досить дорого і затратно для пересічного українського студента. А навчання в Сполучених Штатах Америки – це щось з області фантастики. Розвіяти ці стереотипи допомогла координатор консультативного центру EducationUSA (м. Київ) Неллі Петлік.

“На жаль, мало хто знає про можливості, які є в української молоді для навчання в США. Проте, насправді, їх є дуже багато. Починаючи з учнів 8-10 класів, студентів і закінчуючи молодими спеціалістами та фахівцями, для кожного є певна програма обміну, яка дає можливість проживати та навчатись у Штатах певний період часу. Мета нашого центру EducationUSA - надавати точну, об'єктивну і неупереджену інформацію про всі акредитовані американські вищі навчальні заклади у США та проводити консультації щодо вступу до коледжів та університетів у США.” – зауважує пані Неллі.

Під час презентації пані Неллі розповідала не тільки про можливості навчання в Штатах, але й про студентське життя там. Участь у різних клубах, волонтерство, спорт, арт-гуртки – це лише деякі частинки веселого студентського життя в Америці. Доповнити цей опис змогли американські студентки, які завітали на нашу презентацію. Дівчата розповідали про свої університети та про своє студентське життя.

Отже, навчатись у Сполучених Штатах можливо! Доказом цього є близько 2000 українських студентів, які минулого року скористались такою можливістю.

Нагадуємо, що про різні програми академічних обмінів Ви можете дізнатись в інформаційно-ресурсному центрі “Вікно в Америку”, який функціонує при Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка.

Любов Толстова,

координатор ІРЦ “Вікно в Америку”

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів