Шпаргалка для жінок: як визначити ідеальну довжину волосся

Шпаргалка для жінок: як визначити ідеальну довжину волосся
Зберігайте, це корисно знати кожній жінці!

 

Враховуйте форму обличчя

Найбільше пощастило власницям овальної форми обличчя — їм личить абсолютно все. Круглолицим дівчатам краще всього вибирати подовжене каре або середню довжину зачіски без чубчика, це візуально витягне обличчя і змістить акцент зі щік. Трикутне обличчя не визнає короткі зачіски, оскільки вони тільки підкреслюють гостре підборіддя і роблять його занадто довгим. Для дівчат з квадратною формою обличчя краще відмовитися від коротких зачісок, що закінчуються на рівні шиї. Щоб перетягнути акцент з підборіддя і пом'якшити його лінію довгі локони підійдуть найкраще.

Враховуйте зріст

При виборі довжини волосся не останню роль відіграє зріст дівчини. Якщо представниці прекрасної статі пощастило мати модельне зростання, то вона з легкістю може дозволити собі косу до пояса. Зовсім короткі стрижки візуально додадуть ще кілька сантиметрів. Тим дівчатам, зріст яких не перевищує 160 см, краще відмовитися від довгої шевелюри і придивитися до середньої або зовсім короткої довжини. Універсальний варіант — каре. Така зачіска буває різної форми і довжини, тому мініатюрні дівчата обов'язково підберуть щось для себе.

Звертайте увагу на вік

Вік представниці прекрасної статі не менш важливий при виборі довжини, ніж зріст. Молодим дівчатам 25-30 років стилісти дозволяють експериментувати з собою в будь-яких проявах. Колір, форма, довжина — можна все. А ось тим, хто вже входить у більш серйозний період свого життя потрібно задуматися про презентабельність. Наприклад, жінкам після 40, гуру перукарської справи рекомендують відмовитися від довгого волосся, і носити стрижку середньої або короткої довжини. По-перше, вони візуально омолоджують обличчя, а по-друге, не вимагають багато догляду.

Орієнтуйтеся на спосіб життя

На подив багатьох, спосіб життя безпосередньо впливає на правильний вибір довжини волосся. Погодьтеся, якщо ви зайнята бізнес-леді або мама трьох дітей, вам буде вкрай складно викроїти час для догляду за довгою шевелюрою. Ненормований робочий процес і нескінченна низка побутових домашніх справ не те, що маску не дозволить зробити, навіть причесатися не дасть. Тому в цьому випадку, краще підібрати менш вибагливий варіант довжини, що не вимагає особливих процедур по догляду і укладок. Тим же, кому життєвий ритм дозволяє, можуть подумати і про косу.

Трохи про будову волосся

Якість вашого волосся може як позитивно, так і негативно позначатися на зовнішньому вигляді, тому вибираючи довжину, орієнтуйтеся на структуру волосся. Наприклад, власницям тонкого волосся краще віддати перевагу коротким стрижкам — це дозволить домогтися об'єму. Кучеряве ж волосся навпаки краще виглядає в довгому вигляді. Так під своєю вагою локони будуть менше пушитися і вимагати укладання. Ну а щасливцям густого прямого волосся підходить все — коротке каре, середній каскад і довгий прямий зріз.

Перераховані вище рекомендації на практиці вже не раз довели свою ефективність. Однак пам'ятайте, що ваша індивідуальність завжди повинна бути на першому місці, і якщо вам подобається носити довжину волосся, «нібито», яка вам не підходить, то залишайтеся вірними собі та своїм бажанням.

 

Джерело: Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів