Восени слід робити мезотерапію волосся.Що це і для кого?

Восени слід робити мезотерапію волосся.Що це і для кого?
А як ви ставитеся до цієї процедури?

 

При рясному випаданні волосся

Мезотерапія — сучасна методика для омолодження і оздоровлення шкіри. Процедура найчастіше застосовується для шкіри обличчя, але може проводитися і для інших ділянок тіла, включаючи волосисту частину голови. Оскільки восени всі ми страждаємо від авітамінозу, волосяним фолікулам бракує корисних речовин. Вони стоншуються, волосся випадає і рідшає. Під час мезотерапії волосся в скальп (шкіру голови) вводиться спеціальний коктейль з корисних речовин з допомогою ін'єкцій. Вони зміцнюють волосяні цибулини і забезпечують надходження до них поживних речовин. Таким чином процедура зупиняє випадання волосся, постачає волосяні цибулини необхідним харчуванням, зміцнює волосся, стимулює кровопостачання, прискорюючи ріст волосся. У підсумку пробуджуються "сплячі" цибулини, підвищується густота волосся, воно стає більш сильним і здоровим.

При підвищеній жирності шкіри голови

Крім того, що мезотерапія може вирішити проблему випадіння (як осередкової алопеції, так і дифузного порідіння волосся), вона також допоможе позбутися від жирної себореї. Якщо ви вже все перепробували, але жирність шкіри голови змушує вас мити голову кожен день, то варто спробувати мезотерапію.

Спеціальний коктейль з корисних речовин покращує кровообіг і нормалізує роботу сальних залоз. Після процедури (або курсу процедур, прописаного лікарем) ви помітите не тільки суттєве збільшення густоти волосся, але і перестанете думати про те, що потрібно вранці помити голову або нанести на свою шевелюру тонну сухого шампуню.

При підвищеній сухості шкіри голови

Себорея — тільки одна сторона медалі при неправильній роботі сальних залоз. Восени можливе посилення сухості скальпу через перепади температури, нестачу вітамінів і сухого повітря в приміщеннях. Через підвищену сухість шкіри голови волосяні цибулини можуть тоншати, що призводить до випадання, ламкості і сухості волосся. Мезотерапія живить і зволожує шкіру голови, стабілізує роботу сальних залоз. Ви зможете помітити результат навіть після першої процедури.

При лупі

Мезотерапія відновлює гідроліпідний баланс шкіри голови і покращує кровопостачання, що може допомогти в боротьбі з лупою. Перевагою такої терапії є те, що за допомогою уколів спеціаліст буквально доставляє всі корисні речовини препарату безпосередньо в шкіру голови, впливаючи на більш глибші шари дерми. Ніякі бальзами і шампуні від лупи не можуть надати такої дії.

При сухості і ламкості волосся

Сухість і ламкість волосся зазвичай є ознакою нестачі корисних вітамінів і мікроелементів в організмі, а також це ознака того, що порушений ліпідний баланс шкіри голови. Оскільки мезотерапія волосся вирішує обидві проблеми одним махом, ви вже після першої процедури помітите поліпшення. Враховуйте, що результат виявиться не відразу після процедури, а через тиждень. Перші три дні після мезо взагалі не можна мити голову. Так що не чекайте помітного поліпшення ситуації з локонами після виходу з салону.

Джерело: Укрмедіа

 

03 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів