Соцмережі розважаються: Закарпатці долучаються до #TetrisChallenge (ФОТО, ВІДЕО)

Соцмережі розважаються: Закарпатці долучаються до #TetrisChallenge (ФОТО, ВІДЕО)
Що вам потрібно для роботи? Так, для виконання своїх професійних обов'язків. Представники різних професій усього світу відкривають свої валізи та навіть двері спецтехніки, аби показати, із чим працюють. Закарпатці не виняток – теж захопилися #TetrisChallenge і активно до нього долучаються. Ми в Uzhgorod.net.ua прослідкували за перебігом челенджу на Закарпатті. Долучайтеся до нього і й ви!

 

#TetrisChallenge стартував у швейцарському Цюріху – фото поліцейських стало вірусним, а ідею швидко підхопив світ. Спочатку челендж стосувався тільки рятувальників, поліцейських, медиків. Зараз за хештегом можна знайти публікації з різних куточків Європи: Німеччини, Австрії, Бельгії, Франції, Португалії, Польщі та, звісно, України.

Так першими на Закарпатті в челенджі взяли участь рятувальники ДСНС – поширили фото, на якому продемонстрували вміст пожежного автомобіля. Ідею підтримали й працівники Закарпатгазу. А далі до всесвітнього челенджу почали долучатися й представники інших професій. Так, приміром, у соцмережах можна зустріти фото закарпатських маркетологів (GrowUp Agency), виробників відеоконтенту (Just In Time Media), ведучих свят (Організація свят Файно).

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів