Поліцейські на спецпосту «Нижні Ворота» у іноземців вилучили наркотичний засіб

Поліцейські на спецпосту «Нижні Ворота» у іноземців вилучили наркотичний засіб
На місці події працювали співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області, слідчі, експерти, поліцейські-кінологи. 

 

Вчора, 4 жовтня, близько 11.40 год, надійшло повідомлення від працівників Управління патрульної поліції про те, що на стаціонарному посту поліції у смт.Нижні Ворота Воловецького району у автомобілі «Skoda Octavia», який вони зупинили для перевірки,  у іноземців виявлено заборонені речовини.

Як з’ясували правоохоронці, 68-річний іноземець, мешканець Мукачівського району, у салоні автомобіля перевозив ще двох громадян іноземних країн, віком 32 та 53 роки.  Чоловіки не мали відповідних дозвільних документів на право перебування на території України. Окрім того, у одного з них, 53-літнього нелегала,  під час огляду працівники поліції виявили два одноразові шприци та скляну колбу з рідиною коричневого кольору, схожою на опій ацетильований (сильнодіючий наркотик). 

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів без мети збуту розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України. Рідину, ємністю, близько 50 грамів, вилучено та направлено на експертизу. Зараз у поліції встановлюють обставини та перевіряють підстави  перебування іноземців на території нашої держави.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів