Чергову контрабанду виявили закарпатські митники: що цього разу?

Чергову контрабанду виявили закарпатські митники: що цього разу?
В зоні митного контролю митного посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС припинено незаконне ввезення на територію України дієтичних добавок.

 

Встановлено, що 5 жовтня на митний пост заїхав вантажним автомобілем «Volvo» з напівпричепом «Schmitz» громадянин України, надавши працівникам митниці необхідні документи для проходження кордону. В ході митного контролю транспортного засобу та особистих речей громадянина, працівники митниці виявили не вказані у митній декларації, товаросупровідних документах та не заявлені при усному опитуванні 40 тис. пігулок дієтичних добавок «Hevert Influtelia». Продукти харчування знаходились у кабіні водія на спальному місці.

Таким чином громадянин не заявив за встановленою формою точних відомостей про переміщувані ним через митний кордон України товари, які в кількості, яку він переміщував через митний кордон, підлягають обов’язковому письмовому декларуванню та оподаткуванню. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених статтею 472 Митного кодексу України. Наразі складено протокол про порушення митних правил, товари, зокрема, дієтичні добавки вилучено до рішення суду.

Закарпатська митниця ДФС

 

06 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів