«Минай» перериває безпрограшну серію

«Минай» перериває безпрограшну серію
ФК «Минай» в 12 турі перервав свою 6-матчеву переможну серію та мінімально поступився на виїзді «Гірник-Спорту» з Горішніх Плавнів з рахунком 1:0. Наша команда пропустила гол на початку гри – на 9-ій хвилині Олег Дмитренко зрізав м’яч у власні ворота. На жаль, зрівняти рахунок закарпатцям не вдалося і ми зазнали 3-ої поразки у  Першій лізі.

 

І програли ми на фоні проливного холодного осіннього дощу. Він не припинявся практично цілий матч і через це зелений газон «Юності» до кінця гри перетворився ледь не на болото. В таких умовах технічним «минайцям» було вкрай важко – на такому полі звична гра у пас не дуже йшла. А ось «Гірник-Спорт» швидко до цього адаптувався – все ж таки грають у рідних стінах. І перший тайм пройшов під диктовку суперника. «Гірник-Спорт» з перших хвилин більше контролював м’яч, активно пресингував і тиснув на ворота Артема Кулініча, який, між іншим, вийшов на поле з капітанською пов’язкою.    

Їх активність принесло успіх вже на 9-ій хвилині, коли у наші ворота залетів м’яч ще й від ноги нашого Олега Дмитренка – він не вдало переривав простріл з правого флангу.

 Як виявилося цей гол у цій зустрічі і став визначальним. Тож поразка минайців – 0:1,  яка стала 3-ою для закарпатців у цьому сезоні та першою за останні 10 матчів у чемпіонаті.  Наступний свій поєдинок ФК «Минай» проведе в суботу, 12 жовтня, на рідному стадіоні. Суперником буде львівський «Рух».

 

06 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів