Жінки, зберігайте: як правильно доглядати за шкірою обличчя восени

Жінки, зберігайте: як правильно доглядати за шкірою обличчя восени
Полонила нас осінь — ідеальний сезон для багатьох змін в житті: можна пробувати новий догляд за обличчям і тілом, експериментувати із зачіскою і дозволяти собі більше у всьому.

 

Позбудьтеся від літніх слідів на обличчі

Влітку нам усім було добре і приємно — сонце, море, пляж, вечірки до ранку. Але це все відбилося на нашій шкірі: постійний вплив сонячних променів, солоної води, макіяж у спеку не можуть пройти без наслідків. Восени, передусім, необхідно оновити шкіру і відновити її функції та стан.

Для цього обов'язково використовуємо нічні маски з активними регенеруючими компонентами, денні комплекси і сироватки з відновлюючими і зволожуючими діями. Можна додати у свій догляд засоби з кислотами, які допомагають відлущувати ороговілий шар і прискорюють оновлення шкіри.

Стежте за раціоном

Літо завжди улюблена пора ще й тому, що в нашому раціоні в достатку присутні свіжі фрукти і овочі, які містять максимальну кількість вітамінів і мікроелементів. Все це допомагає підтримувати самопочуття всього організму, що і впливає на зовнішній вигляд нашої шкіри.

У перехідний період обов'язково стежте за раціоном і збагачуйте його свіжою темною зеленню, бобовими, крупами, овочами без сильної термічної обробки, не зловживайте молочними продуктами та швидкими вуглеводами. Навіть якщо від пониження температур ваш апетит і підвищується, це не означає, що солодке вам необхідне. Замініть його горіхами, гірким шоколадом або цукерками з натуральних інгредієнтів — побачите, ваша шкіра скаже "дякую".

Живіть її ще і зовні

Після довгого перебування під активним сонцем, наша шкіра стає більш сухою і збезводненою. Це дуже згубно впливає на її зовнішній вигляд і наш настрій. Нехтування зволоженням загрожує жирністю шкіри, висипаннями і розширеними порами. З настанням перших серйозних холодів не поспішайте користуватися жирним кремом і наносити його товстим шаром на обличчя. Переходьте поступово, вибираючи трохи більш щільні текстури, але вони обов'язково повинні так само добре вбиратися, як і легкі літні сироватки або гелі.

Продовжуйте тримати оборону

Осінь — зовсім не привід відкладати надовго захисні засоби від сонця з SPF. Хоч воно і зменшило оберти, але свій вплив продовжує. Ваша шкіра зараз більше потребує захисту, ніж в агресивному впливі чого-небудь, адже вона виснажена трьома місяцями палючого сонця. Зробіть все, щоб підготувати шкіру до ще більш проблемної пори року — зими. Адже вітер, холод і перепади температур — теж не кращі соратники ідеального обличчя.

Міжсезоння — це ідеальний період для відновлення шкіри та підготовки її до більш низьких температур. Не проґавте час та допоможіть своїй шкірі відновитися до того, як за вікном пролетять перші сніжинки. І тоді взимку вам не доведеться страждати від надмірного почервоніння або капілярної сіточки на щоках.

Джерело: Ukr.Media

 

07 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів