Ужнівський волонтеріат поповнився двома десятками доброчинців

Ужнівський волонтеріат поповнився двома десятками доброчинців
Бути корисним для людей і світу – легко: це доводять своїм прикладом ужнівські волонтери, яких за 10 місяців роботи волонтеріату УжНУ згуртувалося вже понад сотню. Цього тижня волонтерський підрозділ вишу поповнився аж двадцятьма новими учасниками, що готові безкорисливо творити добрі діла.

 

Ганна Мелеганич

Ганна Мелеганич

Після низки зустрічей на більшості факультетів УжНУ 8 жовтня у залі засідань Вченої ради представники волонтеріату влаштували підсумкову зустріч зі студентами-ентузіастами, що бажають долучитися до благочинності.

Так, у ході зустрічі зі студентами поспілкувалася очільниця волонтеріату, доцентка факультету історії та міжнародних відносин Ганна Мелеганич, яка більш докладнно розповіла про діяльність підрозділу. Своє бачення та пропозиції щодо роботи волонтеріату могли внести й новоспечені учасники: так торкнулися тем, до яких наші волонтери досі не залучалися: підтримка ромського населення краю та місцевих зоозахисних організацій. Також студенти висловили бажання частіше відвідувати заклади інтернатного типу.

Нагадаємо, до своїх лав ужнівські волонтери запрошують усіх охочих – долучитися може кожен, хто навчається, навчався або працює в університеті. Докладніше про волонтеріат та його діяльність читайте за посиланням. Щоб долучитися – заповніть реєстраційну форму.

Ксенія Шокіна

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів