Кого сьогодні рятує благодійність, або Справжня вартість однієї гривні

Кого сьогодні рятує благодійність, або Справжня вартість однієї гривні
Сьогодні в Україні понад 150 тисяч дітей з інвалідністю потребують допомоги, а більш як 5,5 тисяч малюків мають онкологічні захворювання. Реальній спосіб рятувати здоров’я та життя маленьких українців запропонувала компанія «АТБ-Маркет», що є багаторічним лідер галузі ритейлу.

 

В усіх 1030 супермаркетах «АТБ», які цілодобово працюють у 264 населених пунктах 22 областей України, в тому числі й на Закарпатті, було розпочато благодійний проєкт «БлагоДій». На кожній касі у дискаунтерах «АТБ» клієнтам пропонували за символічну плату придбати листячко зі схемою оригамі. Кількість таких листочків не обмежувалася, тож кожен міг купити стільки, скільки вважав за потрібне. Для тих, хто не знайомий із процесом складання таких фігурок, автори розмістили на листячку QR-код із посиланням на докладну інструкцію.

Усі зібрані під час проведення проєкту кошти – близько 3,5 мільйонів гривень – компанія спрямує на цільову підтримку дитячим лікарням по всій  країні.  Для них буде закуплено сучасне медичне обладнання,  яке допоможе дати дітлахам шанс на активне життя.

Отже, не варто недооцінювати важливість навіть кількох гривень –  якщо до благодійності долучаться більш ніж 3,5 мільйони постійних клієнтів мережі «АТБ», нам вдасться врятувати багатьох.

«”БлагоДій” ­–  друга масштабна благодійна акція фонду «АТБ». Її мета –  збирання коштів для дитячих лікувальних закладів. Акція відбувалася у всіх магазинах мережі по всій Україні. Ми вдячні нашим покупцям за небайдужість. Разом нам вдалося зібрати кошти, які найближчим часом будуть спрямовані на закупівлю необхідного медобладнання для дитячих обласних лікарень України», – розповів директор Всеукраїнського благодійного фонду «АТБ» Сергій Демченко.

Дотримуючись принципів відповідального ведення бізнесу, компанія надає всебічну підтримку, в тому числі й фінансову, найбільш незахищеним верствам населення: постраждалим і ветеранам бойових дій на Донбасі, їхнім родинам, внутрішньо переміщеним особам, пенсіонерам, інвалідам, багатодітним сім'ям, дітям, які потребують термінового лікування. Для цього створили Всеукраїнський благодійний фонд «АТБ», який надихає на допомогу як партнерів компанії, так і мільйони українців. Фонд акумулює зібрані кошти і, додавши до них суму, виділену компанією «АТБ-Маркет», фактично інвестує в здоров'я нації.

Найбільший за багатьма показниками представник українського ритейлу вже понад 25 років гарантує у своїх супермаркетах високу якість товарів за максимально доступними цінами, які на 10–15% нижчі за середньоринкові. Водночас «АТБ» системно інвестує в соціальні проєкти. Це завжди було пріоритетним напрямком разом із впровадженням інноваційних технологій і динамічним розвитком флагмана компанії – торговельної мережі «АТБ».

Слід сказати, що «БлагоДій» – не перший і не єдиний благодійний проєкт «АТБ-Маркет».  Інша масштабна всеукраїнська благодійна акція – «Дерево життя» – допомогла зібрати більш як 3 млн грн. на купівлю сучасного обладнання для дитячих лікарень. Клініки отримали нові наркозні станції високого класу, сучасні ультразвукові сканери та багато іншої техніки,  а маленькі пацієнти нарешті дочекалися омріяного шансу на здорове життя.

Кілька гривень, які ми з вами витратили, здавалося б, на цікаву дрібничку, стали безцінною інвестицією в здоров'я маленьких українців, в тому числі й у нашому головному місті Закарпаття.

Олена Соборна

 

22 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів