Швидка оплата: «Закарпаттяенергозбут» пропонує споживачам новий зручний сервіс для оплати рахунків

Швидка оплата: «Закарпаттяенергозбут» пропонує споживачам новий зручний сервіс для оплати рахунків
Швидко, без черг, без очікування в банку, без входу в електронну абонентську книжку – відтепер на сайті ТОВ «Закарпаттяенергозбут» можна скористатися новим сервісом для миттєвої оплати рахунку за спожиту електроенергію «Швидка оплата».

 

Розроблений сервіс для побутових споживачів, які не створили ще електронну абонентську книжку чи з тих чи інших причин поспішають оплатити комунальні послуги, не входячи до книжки.

Для того, щоб здійснити оплату, слід увійти в рубрику «Кабінет» на офіційному сайті ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за посиланням https://zakarpatzbut.energy/і натиснути на підрозділ «Швидка оплата». Після появи на екрані панелі під назвою «Платежі»скористайтеся зручною для вас вкладкою:

- «Пошук за адресою»: оберіть із випадаючого списку ваш населений пункт, введіть адресу, номер будинку й квартири – і оплачуйте.

- «Пошук за особовим рахунком»: якщо пам’ятаєте чи маєте під рукою (на квитанції вказаний завжди) ваш особовий рахунок, введіть його – і все готово для оплати!

У наступній панелі ви одразу побачите суму заборгованості за вашою адресою чи рахунком і, вказавши вашу платіжку картку, зможете її оплатити.

Зверніть увагу!За допомогою цього сервісу ви навіть можете внести показання приладів обліку електроенергії!

У разі виникнення запитань ви завжди можете звернутися до інформаційно-консультаційних центрів ТОВ «Закарпаттяенергозбут» у районах та м. Ужгород (пл. Жупанатська, 18) або ж до кол-центру товариства за безкоштовним номером 0-800-50-59-60 (Пн-Чт 08:00 - 17:00, Пт 08:00 - 16:00 (обідня перерва з 12:00 до 12:48).

Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 жовтня 2019р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів