На виплату пенсій закарпатцям цьогоріч спрямували понад 6 млрд грн

На виплату пенсій закарпатцям цьогоріч спрямували понад 6 млрд грн
Підсумки діяльності головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області протягом 9 місяців цього року 24 жовтня розглянули на засіданні колегії під головуванням начальника головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасії Пентек.

 

Як інформувала доповідач – перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Наталія Кіш, забезпечено своєчасну і в повному обсязі виплату пенсій та грошової допомоги 270,9 тисячі пенсіонерам, повідомила Заступник начальника відділу персоналу та організаційно-інформаційної роботи

головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Наталія  Мигалина. 

 Загалом на виплату і доставку пенсій та грошових допомог в області профінансовано понад 6 мільярдів гривень, що на 963,5 мільйона, або на 19 відсотків більше порівняно з відповідним періодом минулого року.

– Протягом 9 місяців цього року до бюджету Фонду області з усіх джерел фінансування надійшло 6014,1 мільйона гривень, з яких власні надходження  – 22,2 мільйона.

Планові показники по надходженню коштів, адміністрування яких здійснює головне управління, виконано на 98,6 відсотка. За додатковими ставками збору з окремих видів господарських операцій надійшло 96,1 мільйона гривень, що на 95,3 відсотка більше планового показника, – зазначила Наталія Кіш.

 

 

 

28 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів