Жінкам на замітку: головні помилки в догляді за собою

Жінкам на замітку: головні помилки в догляді за собою
Вeauty-блогер Саша Литвин розповіла по основні помилки у догляді.

 

1. Я наносила кілька шарів пудри протягом дня. Навіть для дуже жирної шкіри це неприпустимо — таким чином ми запечатуємо мікроби і шкідливі бактерії в порах. Але в шкільні роки всі ми носилися з дешевими пудрами і на кожній перерві припудрювали обличчя. Краще всього для усунення жирного блиску використовувати матуючі серветки.

2. Не варто лягати спати з мокрим волоссям. І справа навіть не в тому, що на голові потім безлад. Найжахливіше, що волосся заламується і висихає у такому стані, утворює колтуни, які потім дуже важко розплутати.

3. Не мити кисті після кремових текстур — велика помилка і кошмар для вашої шкіри. Саме щільні кисті, якими ви наносите вологі текстури, стають середовищем для існування десятків тисяч бактерій. Я мою кисті кожні вихідні, а після кожного використання проходжу по ворсу антибактеріальним спреєм.

4. Дуже поширена помилка — ретельно скрабувати обличчя вранці. Я любила робити цю процедуру в період, коли у мене були яскраво виражені запалення — у переконанні, зайве очищення мені не завадить. Ніколи і ні при яких умовах не робіть так. Скраб — це засіб, завдяки якому ми додатково очищаємо обличчя і пори, відлущуємо мертві клітини з обличчя. Після його використання потрібно нанести сироватку і крем, і відправитися в постіль. Тональний засіб, нанесений на добре очищену шкіру — під забороною.

5. Використовувати прострочену косметику. Давайте чесно: мало хто з нас робить ревізію косметички раз на два-три місяці. Між тим, робити це необхідно, адже саме стільки залишається свіжою туш для вій. Не більше року можна зберігати відкритими блиски і помади, близько двох років — тональний засіб. Продукти з сухими текстурами зберігаються довше, але перевіряти їх на свіжість також важливо. Саме з-за пройшовшого терміну придатності я розпрощалася з улюбленою помадою, яка могла зробити будь-який мій образ особливим.

Ukr.Media

 

30 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів