Суперкубок Закарпаття з футболу: «Севлюш» виборює всі можливі нагороди в сезоні

Суперкубок Закарпаття з футболу: «Севлюш» виборює всі можливі нагороди в сезоні
У Хусті на відновленому стадіоні відбувся поєдинок за Суперкубок Закарпаття з футболу за який боролися фіналісти кубку краю – виноградівський «Севлюш» та концівський «Витязь».

 

Перші 25 хвилин суперники зіграли на рівні, хоч атаки «Севлюша» були трішки гострішими. Останні ж 20 хвилин першого тайму із незрозумілих причин «Витязь» провалив. Як наслідок, у ворота останнього влетіли три м’ячі – відзначилися Михайло Чедрик і Юрій Чонка (двічі). Очевидно, відіграла роль індивідуальна майстерність виноградівців, тоді як футболісти з Концово намагалися протистояти суперникові більше командними діями.

У другому таймі команда «Витязь» суперничала із «Севлюшем» зібрано. На 60 хв. Навіть відігралася й булла близькою до того, щоб скоротити відставання до мінімуму. Та все ж чемпіон області діяв холоднокровно, успішно нейтралізовував атаки суперника (особливо щільно опікали захисники Руслана Соскиду) і зміг стати переможцем матчу. До речі, це вже третя суперкубкова вікторія «Севлюша». Перші дві з’явилися в 2016 та 2018 роках.

У церемонії нагородження команд узяли участь голова ФФЗ Іван Дуран, перші його заступники Станіслав Сухан і Мирослав Щербей, заступники Віктор Наскалов і Віктор Качур, заступник міського голов иміста Хуст Василь Сабадош. Відзначили й президентів клубів, головних тренерів команд, кращих гравців матчу Юрія Чонку («Севлюш») і В’ячеслава Ковтана («Витязь»), а також директора спорткомплексу Василя Форкавця.

Тож у цьому сезоні «Севлюш» виборює всі можливі футбольні нагороди – кубок, чемпіонство та ще й суперкубок краю.

ffz.org.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів