На Закарпатті вилучено автозапчастин, вартістю 10 млн грн, ввезених в Україну поза митним контролем

На Закарпатті вилучено автозапчастин, вартістю 10 млн грн, ввезених в Україну поза митним контролем
Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області вилучили з незаконного обігу велику партію автомобільних запчастин, які були ввезені в Україну поза митним контролем, та необліковану готівку в національній та іноземній валюті.

 

В рамках проведення операцій «Рубіж» та «Мережа» було встановлено організовану групу осіб, які здійснювали ввезення в Україну без сплати митних платежів великих партій автомобільних запчастин, призначених для подальшого продажу через мережу Інтернет на території України. Вказані товари ввозилися нібито для особистого користування громадян, подрібненими партіями, які не підлягають обов’язковому декларуванню, та накопичувалися у складському приміщенні, що належить одному з місцевих підприємців.

На підставі ухвали суду проведено обшук у вказаному приміщенні та домоволодінні одного із учасників схеми. За результатами обшуків з незаконного обігу вилучено партію нових автомобільних запчастин відомих торгових марок в асортименті, автомобільні двигуни внутрішнього згорання, номерні знаки на автомобілі іноземної реєстрації, документи фінансово-господарської діяльності підприємця, причетного до вказаної схеми, та чорнові записи, які свідчать про реалізацію ТМЦ поза обліком, а також 24 тис. 740 Євро, 8 тис. 392 долари США та 4 тис. 240 гривень готівкою, відеореєстратор та комп’ютерну техніку.

Вилучені ТМЦ орієнтовною вартістю 10 млн. грн. передані на відповідальне зберігання. Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вказані товари.

Триває слідство.

Прес-служба Державної фіскальної служби України

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів