Закарпатським медикам представили нового керівника

Закарпатським медикам представили нового керівника
Сьогодні, 1 листопада, голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко разом із своїм заступником, куратором медичної галузі, Олексієм Гетманенко представили головним лікарям обласних та районних медичних закладів новопризначеного директора департаменту охорони здоров’я – Біров Єлизавету Іванівну.

 

«У мене до Вас, як до фахівців прохання: допомагайте новому керівникові зробити все, щоб наша медицина крокувала в ногу з часом. Зараз у нас відбуваються зміни: сімейні лікарі реформованої первинної ланки вже отримали від держави вперше за багато років 25 нових сучасних автомобілів. До кінця року їх кількість сягне 142 –х. Але це тільки початок великої роботи. Попереду зміни в районних та обласних медичних закладах. Теза: «Здоров’якожного – багатство всіх», має стати орієнтиром, який визначатиме не тільки державницьку політику загалом в медицині, але й буде підкріплений реальним справами у покращенні та розвитку галузі, яка опікується найдорожчим ресурсом країни – здоров’ям своїх громадян», - підкреслив очільник краю.

 

Довідка:

 

Біров Єлизавета Іванівна народилась 2 вересня 1959 року в м.Мукачево. З 1979 по 1985 роки навчалась в Ужгородському Державному університеті на медичному факультеті за спеціальністю «лікувальна справа». З 1986 по 1996 р.р. працювала дільничним педіатром обласної дитячої лікарні. З 1996 року переведена на посаду лікаря-кардіоревматолога. Водночас була куратором Берегівського району та організатором спеціального лікування дітей, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС. З лютого 2005 року призначена головним лікарем обласної дитячої лікарні, а з 10 лютого 2015 року – заступником начальника управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА. З січня 2016 року працює заступником директора департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА. 

Обиралась депутатом Мукачівської районної ради четвертого та депутатом обласної ради п’ятого та шостого скликань. Заслужений лікар України, нагороджена Почесною грамотоюМіністерства охорони здоров’я України, грамотою Верховної Ради, Закарпатської обласної ради.  Одружена, має двох синів 33 та 35 років.

 

11 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів