«Реформи» лісової галузі дісталися і Закарпаття

«Реформи» лісової галузі дісталися і Закарпаття
Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що Державним агентством лісових ресурсів України запущено пілотний проект електронного реєстру лісорубних квитків на заготівлю деревини та онлайн-карти рубок.

 

Відтак, учора, 13 листопада, до даного проекту було постійних лісокористувачів Закарпатської області, в яких запроваджено єдину державну систему електронного обліку деревини за наявності картографічних матеріалів лісового фонду з прив’язкою до квартальної сітки лісового фонду (в електронному форматі Shapefile).

Реєстр лісорубних квитків розміщено на сайті державного підприємства «Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр» (ЛІАЦ) https://lk.ukrforest.com/.

Тут можна ознайомитися (з комп’ютера чи телефону) з переліком лісорубних квитків та ділянками, на яких відбувається чи відбуватиметься заготівля деревини, а також знайти їх на онлайн-карті.

Перебуваючи на території лісового фонду з ввімкненою геолокацією в смартфоні геопозиція автоматично буде відображена на онлайн-карті з інформацією про квартал виділ та загальною характеристикою ділянки (під виділу).

Прес-служба ЗОУЛМГ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів