Освітян Закарпаття запрошують зняти серіал про свою школу

Освітян Закарпаття запрошують зняти серіал про свою школу
Всеукраїнський освітній серіал“Шкільне reality 2”починає зйомки другого сезону. Авторами та акторами серіалу виступають учні та вчителі українських шкіл. В кожному епізоді вони висвітлюють погляди шкільних команд на різноманітні питання починаючи з розвитку учня як особистості, закінчуючи найважливішими аспектами розвитку країни. Всього до участі в другому етапі зйомок буде відібрано до 50 команд. Запрошуємо закарпатських школярів та вчителів долучитися до процесу зйомок.

 

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/ZpGcNfzWFyNDR2jJ7

Учасники другого сезону зможуть не тільки відзняти епізод про будні своєї школи, а й:

  • пройдуть базове навчання з відеозйомки, монтажу, акторського мистецтва;
  • отримають менторську підтримку від професійних відеографів;

    розкриють погляди сучасних учнів на ключові питання розвитку країни;
  • отримають ряд призів, включаючи техніку для подальшої реалізації медійних проєктів у своїй школі;
  • представлять свої роботи під час Всеукраїнського шкільного кінофестивалю, який відбудеться на завершальному етапі проєкту.

Участь в проєкті є абсолютно безкоштовною. Учасниками можуть стати команди від 8 до 15 осіб (учні та викладачі).

Більше дізнатись про проєкт можна в сюжеті ТСН: https://bit.ly/32NmV6L

Кінцева дата приймання заявок - 20 листопада (включно).


Серіал знімається реальними учителями та учнями шкіл зі всієї України. Мета проекту - розкрити творчий потенціал учасників та популяризувати використання медіа-матеріалів в освітньому процесі.

Зйомки першого сезону серіалу розпочались в січні 2019 року. Тоді учасниками проєкту стало 15 команд зі всієї України. Перший сезон зйомок завершився церемонією нагородження переможців на яку було запрошено всіх учасників, членів журі та спонсорів. Всі команди отримали можливість пройти майстер-класи зі сценаристки та акторського мистецтва в Києві, а кожен окремий учасник отримав книгу або квиток на перегляд кіно. Переможцям вручили програмне забезпечення Mozabook та грошову винагороду для реалізації наступних медійних проєктів.

Більше дізнатись про зйомки першого етапу можна за посиланням: https://www.instagram.com/shkilnereality/?hl=uk.

Переглянути всі епізоди першого сезону “Шкільне reality” можна тут: https://www.youtube.com/channel/UCXeAC1CQLzMWB6jsbOVtamg?view_as=subscriber.


Проект Шкільне reality 2 здійснюється за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) таосвітньої краудфандингової платформи GoFundEd . Реалізація цього проекту стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст продукції є винятковою відповідальністю Шкільне reality 2 та не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США. Забороняється відтворення та використання будь-якої частини цієї продукції у будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний, копіювання чи використання в будь-який інший спосіб без відповідного посилання на оригінальне джерело. 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів