Ще дві автопригоди в Закарпатті: потерпілі – на лікарняних ліжках

Ще дві автопригоди в Закарпатті: потерпілі – на лікарняних ліжках
У селі Вонігово 29-річний водій автомобіля «ВАЗ», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, серйозно травмував пенсіонера-велосипедиста. Керманича затримали до ІТТ.

 

14 листопада о 17:46 до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими у с. Вонігово. У повідомленні йшлося про те, що водій легковика здійснив наїзд на велосипедиста, якого з місця аварії забрала швидка.

Виїздом СОГ на  місце події встановлено, що близько 17:30, 29-річний житель села Дулово у стані алкогольного сп'яніння, керуючи автомобілем марки «ВА3», виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив наїзд на 73-річного велосипедиста.

Внаслідок ДТП пенсіонер отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімацідного відділення Тячівської РЛ.

Водія автомобіля – освідували. Встановлено, що за кермом чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль винуватця аварії поміщено на арештмайданчик, а самого 29-річного водія затримано в порядку статті 208 КПК України до ізолятора тимчасового тримання.

У справі розпочате досудове слідство за статтею 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими.

У селі Кваси  водій  «Volkswagen Passat» здійснив наїзд на чоловіка-пішохода. Потерпілого   доставили до районної лікарні. В ході  слідства  поліція з’ясує всі обставини аварії та причини автопригоди.

Вчора, 14 листопада, близько 10:22 год на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожню автопригоду  з потерпілими  у с. Кваси  Рахівського  району. 

На місці ДТП працівники слідчо-оперативної групи  з’ясували, що водій «Volkswagen Passat», 30-річний мешканець  с.Біла Церква, рухаючись  по вул.Головній, здійснив наїзд  на 59-річного місцевого жителя, який  йшов в попутному напрямку. 

Пішохід отримав  травми, його госпіталізували до травматологічного  відділення місцевої районної лікарні. 

Транспортний засіб поміщено на арештайданчик відділення поліції. За фактом автопригоди кримінальне провадження слідчі відкрили за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. В ході слідства поліція з’ясує всі обставини та причини ДТП. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів