Для забезпечення прозорості у сфері ремонту та будівництва автодоріг у Закарпатті – в ОДА підписано Меморандум

Для забезпечення прозорості у сфері ремонту та будівництва автодоріг у Закарпатті – в ОДА підписано Меморандум
У п’ятницю, 15 листопада, в урочистій обстановці підписано Меморандум про взаєморозуміння між Ініціативою з прозорості інфраструктури та Закарпатською обласною державною адміністрацією. Важливий для обох сторін документ підписали голова ОДА Ігор Бондаренко та виконавчий директор КоСТ Україна Святослав Абрамов. Закарпаття – одинадцята область, яка уклала такий документ.

 

Ідеться про ефективну взаємодію влади та громадськості, діяльності в інтересах держави, громади Закарпатської області, спільні дії, спрямовані на створення партнерських відносин між сторонами у сфері будівництва об’єктів дорожньої інфраструктури, підвищення організаційної та фінансової ефективності, поліпшення стандартів безпеки дорожнього руху та запровадження у роботі управління інфраструктури обласної державної адміністрації нового рівня прозорості та доступності інформації для зацікавлених сторін, запобігання корупційним діям і зловживанням, максимальної економії та забезпечення ефективного ведення господарської діяльності.

Сфера дії даного Меморандуму охоплює діяльність управління транспортно-комунікаційної інфраструктури Закарпатської ОДА у частині розкриття інформації за проектами будівництва та реконструкції, поточного та капітального ремонтів автомобільних доріг місцевого значення у Закарпатті. У документі йдеться, що сторони сприяють розробці прогресивних програм, спрямованих на розвиток будівництва об’єктів дорожньої інфраструктури, забезпечення прозорості та відкритості інформації про таке будівництво.

Джерело: преса ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів