Закарпатський винороб розповів про секрети виробництва сонячного напою

Закарпатський винороб розповів про секрети виробництва сонячного напою
Закарпатське вино поєднує у собі культуру, мистецтво, гастрономію та бізнес. Проте, щоб оволодіти цією клопіткою працею, необхідно мати неабиякий досвід роботи з виноградниками та технологій виробництва сонячного напою.

 

Федір Павлишинець - знаний винороб на Виноградівщині. Упродовж 5-ти років чоловік вирощує виноградники на Чорній горі та виготовляє різні види вин. Більшість процесів - автоматизовані, однак незмінним залишається ручний відбір та правильне обрізання винограду. Адже саме від цих процесів залежить кінцевий результат. Минулоріч біле сухе вино пана Федора отримало відзнаку на фестивалі "Угочанська лоза".

Перший Кабельний

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 листопада 2019р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*