В Ужгороді правоохоронці припинили мережу незаконного збуту сурогатного коньяку та горілки

В Ужгороді правоохоронці припинили мережу незаконного збуту сурогатного коньяку та горілки
Наразі встановлено причетність до вчинення даного злочину шістьох ужгородців.

 

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області детективами  відділу по розслідуванню особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Закарпатській області спільно із співробітниками оперативного управління ДФС у Закарпатській області  проведено ряд обшуків у приміщеннях, де виготовляли і розливали контрафактний коньяк та горілку.

В рамках шести санкціонованих обшуків проведених правоохоронцями в Ужгороді та на Ужгородщині, виявлено уже наповнені пляшки контрафактного коняку та горілки з акцизними марками, що мають ознаки можливого підроблення.  Виявлена продукція вилучена та буде скерована для проведення експертизи.

Крім того, вилучено понад 100 літрів різноманітного сурогату у пластиковій тарі, близько 2500 акцизних марок, понад 1 тис нових кришок до пляшок з-під коньяку «Тиса-Закарпатський», різноманітне знаряддя та  декілька  станків для розливання і пакування алкогольних напоїв. Також вилучено «чорнову»  бухгалтерію із кількістю та цінами уже збутого сурогату.

У рамках кримінального провадження, зареєстрованого за ч.2 ст.364 та ч.1 ст.204 КК України проводяться невідкладні слідчі дії. Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУНП в Закарпатській області. Прокуратура Закарпатської області забезпечує процесуальний нагляд за ходом слідства.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів