Компанія Vichy: історія і продукція

Косметика Vichy вже протягом багатьох років займає провідні позиції серед продукції по догляду за дермою. У продажу широкий вибір засобів, серед яких Ви обов'язково підберете для себе те, що збереже Вашу молодість і зробить шкіру красивою і сяючою.

 

Відвідавши офіційний сайт косметики Vichy в Україні, Ви знайдете багато корисної інформації про кожний продукт. Як показує практика, хороший результат не змусить себе довго чекати. На сайті Vichy vichy.ua Ви також зможете ознайомитися з відгуками тих, хто вже випробував на собі їх дію.

Історія компанії Vichy

Джерело Lucas розташовано у французькому містечку біля підніжжя вулкана. Саме його термальну воду вивчав свого часу доктор Аллер. Сюди ж приїхав і Жорж Керен, у якого була незагойна рана на нозі. Він багато чув про цілющі властивості води, а в підсумку переконався в цьому на власному досвіді.

В результаті два цих чоловіка вирішили організувати фірму з виробництва у власних лабораторіях косметики для догляду за шкірою. Причому саме доктор Аллер запропонував зробити ще один прорив в догляді за дермою: на його думку епідерміс буває різним, а тому і засобів він вимагає різних. Так жінки дізналися про те, що шкіра може бути жирною, сухою, комбінованою. У підсумку вирішувати проблеми стало набагато легше.

Косметика Vichy ефективна ще й тому, що в ній безліч активних компонентів. Термальна вода містить 15 мінералів і безліч мікроелементів, необхідних для здоров'я нашої дерми. Саме тому бренд став таким популярним у всьому світі.

Продукція Vichy

 

Сьогодні у Вас є можливість вибрати ті продукти, які допоможуть Вам вирішити ті чи інші проблеми. До них відносяться:

Відома компанія в першу чергу піклується про шкіру обличчя, а тому Ви зможете придбати креми, тоніки, засоби для демакіяжу, маски, сироватки для різних типів дерми. Вся косметика поділена на гами:

  • Mineral 89. Гель-бустер наповнить дерму вологою;
  • Slow Age. Засоби від перших ознак старіння. Допоможуть позбутися зморшок, підтягнути контури і зроблять тон більш рівним і красивим;
  • Idealia. Домогтися ідеальної шкіри дуже просто із засобами з даної лінійки. Підійдуть для молодої шкіри;
  • Aqualia Thermal. Будь-який тип епідермісу потребує зволоження в різні пори року. Ці продукти забезпечать максимальне насичення вологою;
  • Liftactiv. З віком колагену в шкірі стає менше, а тому вона починає швидко старіти. Ці засоби допоможуть пригальмувати процеси і зроблять дерму молодшою;
  • Normaderm. Продукція для жирної шкіри і дерми, схильної до акне. Саме вона потребує максимально дбайливого догляду;
  • Purete Thermale. Продукція для очищення чутливої шкіри;
  • Neovadiol. Косметика для зрілої шкіри;

Виробник пропонує дезодоранти. У будь-якій ситуації Ви будете себе почувати свіжо і комфортно;

Великий вибір засобів для волосся також допоможе вирішити проблеми з сухістю шкіри голови або з надмірним виробленням шкірного жиру. Є спеціальна косметика від випадіння волосся для чоловіків і жінок;

Марка випускає засоби для захисту від УФ-променів для всієї родини.

В Україну продукти Vichy завозяться офіційними постачальниками, а тому Ви можете бути впевнені в їх якості і оригінальності. До того ж їх придбати сьогодні можна за доступними цінами.

 

25 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів