Жіноча шпаргалка: макіяж для карих очей на новорічне свято

Жіноча шпаргалка: макіяж для карих очей на новорічне свято
При створенні макіяжу, яскравим дівчатам з карими очима, варто розставити правильні акценти і погляд тут же перетвориться і стане виразним.

 

На піку моди

Сучасні тренди диктують нам свої правила гри. Не забудьте, що плаття в Новий рік має бути в золотисто-бежевих тонах. Найкраще підійде «блискуче» плаття з паєтками, люрексом і накатом. Для такого образу необхідно зробити певний макіяж. А саме з такими елементами:

  • блискітки;

  • металік (золото, срібло, бронза);

  • бежево-коричневі колірні рішення;

  • модна персикова колірна гамма.

Карооким дівчатам найбільше пасує макіяж в стилі східної красуні. А це включає в себе вигини ліній і яскраву палітру відтінків. Як правило, такий макіяж допомагає надати очам «хижий» погляд, піднімаючи куточки повік вгору. Для цього найчастіше використовують чорну підводку. Іноді, замість підводки, можна використовувати блискучий олівець для промальовування стрілок. До речі, такий варіант підійде не тільки для брюнеток з карими очима, але і русявим дівчатам.

Важливі етапи

Важливим і одним з найскладніших етапів при створенні макіяжу залишається нанесення тіней на повіки. Навчіться робити плавний перехід тіней від світлих відтінків до темних, починаючи з внутрішнього куточка ока і закінчуючи зовнішнім. Не забувайте, що для такого макіяжу важливо вміло підкреслити переваги і приховати недоліки! Брюнеткам з карими очима найкраще підійде палітра оливково-коричневих кольорів. Причому, якщо ви зрозумієте технологію, макіяж нанести можна буде самостійно, без послуг візажистів.

Запам'ятайте, в макіяжі для карих очей використовують поєднання трьох кольорів: бузковий або світло-рожевий, темно-коричневий або злегка чорний, золотистий або сріблястий відтінки. І вже не має значення, чи є у ваших карих очей відтінок зеленого або сірого.

Звичайно, як такий макіяж без туші?! Русявим дівчатам підійде коричнева туш, а брюнеткам — чорна. Для новорічної вечірки можна скористатися тушшю з блискітками або навіть білою, пофарбувавши нею кінчики, ніби ваші вії посріблив сніг. При бажанні можна використовувати і накладні вії, щоб ваш погляд був неперевершений.

Якщо ви плануєте Новий рік зустріти в нічному клубі, то для макіяжу можна вибрати світловідбиваючі тіні і мерехтливі блискітки, але дотримуйтесь у всьому міри. А якщо вечір буде в ресторані, то макіяж варто зробити легким і природним.

Отже, записуємо етапи святкового, яскравого макіяжу

Перший варіант:

  1. Спочатку затушовуємо нижню повіку світлими тінями.

  2. Потім цей же світлий відтінок наносимо на половину верхньої повіки.

  3. Беремо темні тіні. Ними виводимо стрілки уздовж вій по верхній повіці, злегка розширивши цю лінію до надбрівної дуги, де закінчується око.

  4. На завершення образу беремо блискучі тіні і наносимо їх на верхню повіку до самих брів.

Другий варіант:

  1. Наносимо на нижню повіку світлі тіні.

  2. Найтемніший тон наносите вузькою полоскою на нижню повіку

  3. На половину верхньої повіки нанесіть шар середнього тону.

  4. А над ним розтушовуйте найсвітліший з тонів.

  5. Повіки можна трохи припорошити блискітками. І світлий тон замінити золотистим або сріблястим відтінками.

Для створення більш широких очей, проведіть лінію темного тону до кінця брови, тим самим відбудеться подовження ока.

Приступаємо до формування брів. У карооких брови обов'язково повинні бути доглянутими, але не тонкими. У переніссі брови повинні бути широкими, а до скронь поступово звужуватися. Звичайно, для створення ідеальних брів краще звернутися до професійного майстра, але якщо можливості немає, то озбройтесь олівцем і пудрою для брів.

Корпоративний макіяж

Для корпоративу слід робити макіяж стриманим і природним, але все-таки святкову нотку варто додати — зробіть яскравими губи або очі. Але тільки щось одне!

Кислотність

Кислотні тіні наносимо на верхню повіку або обводимо очі по контуру, виводячи стрілку для створення «котячого ока». При такому яскравому макіяжі вії можна не фарбувати, а підкрутити щипцями. Наряд для такого макіяжу повинен бути однотонним, інакше будете виглядати безглуздо.

Металік

Металева пудра — ідея номер один! Нанесіть її або рідкі тіні з металевим блиском на повіки. Не забувайте про тон обличчя, він повинен бути злегка блідим, озбройтеся хайлайтером.

Вогонь!

Це макіяж з "вогником", для якого спочатку потрібно зробити макіяж смокі айс, а середину рухомої повіки залишити ненафарбованою. Потім на це вільне місце накладіть яскравий червоний, золотий або бронзовий пігмент. І в ваших очах буде сяяти яскравий «вогник».

Улюблений смокі айс

Створюйте ефект смокі айс за допомогою відтінків персика і кольорових металів. Саме це зараз в тренді.

Ви дізналися усі тенденції новорічного макіяжу, і зможете виглядати чарівно в святковий день! Будьте впевнені, що з нашими порадами ви будете ловити захоплені погляди!

Джерело: Ukr.Media

 

24 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів