Відбулося розширене засідання колегії управління освіти Ужгородської міської ради. Що вирішили?

Відбулося розширене засідання колегії управління освіти Ужгородської міської ради. Що вирішили?
За участю керівників навчальних закладів розглянули питання щодо результатів моніторингу дотримання нормативно-правових актів з обліку та видачі документів про освіту, достовірності внесення відомостей про навчальні досягнення випускників у Книги обліку та видачі документів; організації роботи груп подовженого дня в умовах реформування освіти; стану охорони праці та професійної діяльності учасників освітнього процесу у закладах дошкільної освіти; організації роботи вчителів-логопедів при школах Ужгорода. Також затвердили план роботи на наступний рік.

 

У роботі колегії взяли участь міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та секретар міської ради Андріана Сушко. Богдан Євстафійович привітав педагогів із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, подякував за роботу та побажав наснаги, терпіння, здоров'я, миру і затишку в родинах.

На засіданні колегії виступив також начальник Ужгородського міськрайонного відділу Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Закарпатській області Віталій Ільницький – наголосив, як важливо дотримуватися правил протипожежної безпеки, нагадав про відповідальність керівників за життя і здоров'я дітей у закладах освіти. Також розповів про правила безпеки при проведенні святкових заходів за участю дітей. Начальник управління освіти Наталія Мухомедьянова підсумувала роботу колегії, подякувала колегам і теж привітала їх із Новим роком та Різдвом Христовим.

Джерело: пресслужба Ужгородської міської ради

 

26 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів