Поліція спіймала жителя Ужгорода, який переховувався в іншій державі впродовж 15 років

Поліція спіймала жителя Ужгорода, який переховувався в іншій державі впродовж 15 років
Поліція Закарпаття встановила місцезнаходження шістьох осіб, які переховувались від органів влади.

 

Поліцейські області продовжують вживати заходів з розшуку осіб, які переховуються від органів суду та поліції, уникаючи відповідальності за скоєнні правопорушення. Серед розшуканих - житель Ужгорода, який переховувався на території іншої держави впродовж 15 років. Усіх розшуканих доставили до ініціатора розшуку.

Під час проведення операції працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу, дільничні та працівники Управління карного розшуку поліції області розшукали п’ятьох фігурантів кримінальних проваджень. Усі розшукувані - жителі обласного центру, серед них одна жінка.

Ужгородці переховувалися від органів суду, намагаючись уникнути покарання за скоєні ними кримінальні правопорушення - крадіжки. Один з них, 33-річний чоловік, розшукувався поліцією за скоєння розбійного нападу (стаття 187 Кримінального кодексу України). Чоловік 15 років переховувався на території іншої держави.

Поліцейські Рахівського відділення поліції встановили місце перебування та забезпечили явку до місцевого районного суду 37-річного жителя району, розшукуваного за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 121 ККУ. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження.

Усіх розшуканих передали ініціаторам розшуку.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів