Каталог дисків на авто ВАЗ 2110

Каталог дисків на авто ВАЗ 2110

 

Старт продажів «Десятки» в 1995 році продемонстрував — автомобіль увійшов до числа популярних моделей Тольяттінського автозаводу. У 2009 році виробництво звернено як на офіційному заводі-виробнику, так і на підприємствах-партнерах, за винятком черкаського підприємства «Богдан», де видання продовжилося до 2014 року. На базі флагманської моделі сімейства створено кілька модифікацій-передньопривідний універсал 111, 112, спортивна версія ВАЗ-2110 РПД та інші. У зв'язку з цим, при покупці дисків на авто враховуйте його рік випуску і об'єм двигуна.

Види автодисків для 2110

У первісній комплектації модель пропонувалася з традиційними сталевими дисками. сьогодні багато автолюбителів замінили їх новими, більш сучасними і жвавими, легкосплавними. Є ще можливість встановити ковані вироби, але багато хто вважає такий варіант недоцільним. Причина — дорожнеча. Вітчизняні водії часто шукають в інтернеті титанові колеса. Чи дійсно існують такі варіанти чи це лише вигадка автомобілістів?

Литі диски

Вибираючи серед декількох варіантів литі колеса, водій не помилиться. Це безпрограшне рішення для тих, хто хоче оновити автомобіль досить практичний і швидким способом, одночасно поліпшивши його ходові характеристики. Якщо правильно підібрати колеса, то вони будуть відмінним тюнінговим елементом. З цією метою розглядайте вироби з оригінальним дизайном, наприклад, двокомпонентні — комбінація червоного і чорного або білого з червоним.

Переваги легкосплавних коліс:

  • моментально реагують на водійські команди;
  • покращують аеродинаміку машини;
  • прекрасно розвивають швидкість;
  • економлять паливний ресурс;
  • зменшують бюджет з обслуговування авто;
  • витримують значні робочі навантаження.

В каталозі інтернет-магазину представлені в різних цінових категоріях, у виконанні європейських, вітчизняних і азіатських брендів. Є можливість підібрати більш дорогий і статусний варіант, або обійтися бюджетним комплектом.

Сталеві колеса

Власники ВАЗ 2110 на практиці вивчили всі переваги і недоліки сталевих дисків. Єдине, що слід відзначити — для зимових вітчизняних доріг він краще підходять, ніж легкосплавні. У порівнянні з литими виробами коштують у кілька разів дешевше, якщо брати за еталон продукцію вітчизняної промисловості або китайської. металеві вироби з Німеччини однакові за вартістю з легкосплавними.

Титанові автодиски

Не варто шукати в каталозі інтернет-магазину такі рішення. х не існує в природі, вони не видаються жодною компанією. Можливо, коли-то випускалися як експериментальний варіант, але титановий сплав дуже дорогий і не застосовується для масового виготовлення коліс. За них часто приймають звичайні литі диски, переваги яких вказані вище.

Які диски підходять за розмірами?

Штатна комплектація ВАЗ 2110 передбачала установку дисків з р13. Але в процесі експлуатації автомобілісти часто відмовляються від заводської версії, замінюючи її більш ефектними колесами з р 14 або 15. Для тюнінгу доцільно купувати моделі 16-го або 17-го радіусу.

Параметри заводських металевих коліс:

  • PCD: 4x98;
  • DIA: 58.6 мм;
  • W: 5 J;
  • ET: 40.

Допускається установка на 2110 виробів з дещо іншими параметрами по вильоту і ширини обода — від -10 до 40 і 5.5 - 7.5 J, відповідно. Діаметр центрального отвору і PCD залишаються незмінними.

Для комплектацій з 1,6-літровими 16-клапанними двигунами штатні колеса р14, ЕТ = 37, W 5.5 J або 6 J, діаметр Ц/О = 58,6 мм, PCD 4x98. Параметри коліс, які збігаються з конструктивними особливостями Вазівської моделі, аналогічні тим, які вказані для версій зі штатними автодисками р13.

 

30 грудня 2019р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів