«Зимовий настрій» передали митці Закарпаття завдяки виставці (ФОТО)

«Зимовий настрій» передали митці Закарпаття завдяки виставці (ФОТО)
3 січня, у виставковому залі Закарпатського музею народної архітектури та побуту відкрилася виставка творів митців нашого краю «Зимовий настрій» у рамках святкування новорічно-різдвяних свят.

 

Це щорічна акція, яку вже кілька років поспіль організовує Обласний організаційно-методичний центр культури, на які запрошуються майстри декоративно-прикладного мистецтва та художники краю. Серед них як відомі, так і початківці, як професіонали, так і аматори. Ми намагаємося відкривати нові імена, надаємо митцям можливість продемонструвати свою творчість.

До експозиції ввійшли твори на зимову тематику. І хоча надворі нема снігу вони створюють чудовий зимовий настрій. Серед учасників Антон Секереш, Аркадій Мухомед’янов, Людмила Курта-Стегун, Марта Цуга, Марина Чопей, Вероніка Бороннікова, Тетяна Левляс та інші.

Уперше свої живописні полотна експонували талановиті митці Іван Кіндрат, Мирослав Голянич та Олександр Ткаченко.

Відкрив виставку директор музею Василь Коцан. Про роботу над експозицією та творчу співпрацю з митцями розповіла керівник народного етнографічного музею КЗ «ООМЦК» ЗОР, заслужений майстер народної творчості України Наталія Стегура, поділився враженнями від виставки та охарактеризував роботи відомий художник і педагог Василь Вовчок. 

Гадаємо, експозиція нікого не залишить байдужим. Тож запрошуємо до приємного споглядання.

Володимир Мишанич,

провідний методист

КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

06 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів