Нарешті на Закарпаття прийшла зима

Температура повітря сьогодні знизиться до 3-8 морозу, в горах місцями до 13 морозу

 

Сьогодні очікується хмарна з проясненням погода, без опадів. В Гірських долинах місцями слабкий туман, ожеледиця. Вітер змінних напрямків слабкий. Температура повітря знизиться до 3-8 морозу, в горах місцями до 13 морозу.
За прогнозами Українського Гідрометеоцентра 11-12 січня буде хмарна з проясненням погода, без істотних опадів. Місцями туман. Вітер змінних напрямків, слабкий. Температура повітря вночі 4-9° морозу, в горах місцями 8-13° морозу, вдень 0-5° морозу.
На перевалах проїзд в напрямку Львівської та Івано-Франківської областей забезпечений. На Ужоцькому, Латірському, Абранському, Торунському та Яблунецькому перевалах покриття доріг сухе. Опадів не спостерігається. На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття доріг сухе. В гірських долинах місцями туман. На перевалах та автодорогах області чергує 79 одиниць техніки та 156 працівників дорожніх служб.
Найтепліше впродовж минулої доби було в місті Берегово (4 С), найхолодніше – вночі в районі селища Великий Березний (- 11 С). Найбільша висота снігового покрову (41 см) спостерігається на полонині Плай.
Найтепліше 9 січня в Ужгороді було зафіксовано в 1991 році (11,8 С), найхолодніше – у 1987 році (-23,4 С), повідомили з Центру громадських зв’язків Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

10 січня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів