Корчинський братиме участь у виборах Президента

Лідер об’єднання "Братство" Дмитро Корчинський заявив про намір брати участь у виборах глави держави.

 

Про це він заявив у п?ятницю, 16 липня, у телепрограмі "Проте" на каналі "Студія "1+1", автором якої він ?.

"На жаль, сьогодні ?дина можливість повноцінної участі в політичній боротьбі ? тільки через президентські вибори. Тому я виставляю свою кандидатуру", - заявив Дмитро Корчинський.

Він також повідомив, що ма? намір відмовитися від журналістики на користь політики і розрахову? на підтримку "Братства".

"Завдяки програмі "Проте", я, як міг, боровся методами телевізійної публіцистики. ? разом зі своїми товаришами зробив усе, що міг. Далі я буду боротися політичними методами. ?нструмент ці?ї боротьби вже створено. Це "Братство", - зазначив Корчинський.


Він розціню? лідера блоку партій "Наша Україна", кандидата в Президенти Віктора Ющенка як свого основного противника.

"Ми будемо діставати цих ющенків у їхніх лігвах, запакованих доларами, звідки вони виливають на наші голови зливу підсолодженої брехні... Ющенкам легко і комфортно кидатися брудом в уряд, що не б?? у відповідь. Суть бюрократичної опозиції проясниться для всіх, коли вона зіштовхнеться з опозиці?ю страйкомів і братств", - зазначено в повідомленні.

"Вікторе Андрійовичу, посуньтеся. Ми прийшли", - завершу? свій виступ колишній тележурналіст.



Дмитро Корчинський свого часу був одним із засновників Української національної асамблеї. У 1991-1997 роках очолював УНА-УНСО. До листопада 1997 року був заступником голови Української національної асамблеї. З березня 1999 року - лідер "Братства". Восени 2000 року створив Всеукраїнську громадську організацію "Щит Батьківщини". Кілька разів брав участь у виборах народних депутатів (листопад 1992, березень 1994, квітень 2002 року).

Підготовлено за матеріалами ?нтерфаксу-Україна, Українських Новин.

 

19 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів