НАТО запрошує Кучму на саміт?

Північно-Атлантичний Альянс вирішив запросити президента України Леоніда Кучму на самміт НАТО у Стамбулі, який має відбутися наступного місяця. про це повідомила агенція "Рейтер".

 

Про це, за повідомленням агенції, повідомив представник Альянсу в середу. За його словами, пан Кучма все одно мав прибути до Стамбула на зустріч з лідерами Ради ?вро-Атлантичного Співробітництва НАТО, - тож було вирішено, що Альянс більше вигра? від залучення його до самміту НАТО, аніж від намагання тримати його осторонь.
Таке рішення, за словами представника НАТО, ухвалене "в принципі", і його ухвалять остаточно, якщо до п'ятниці ніхто з союзників не висловить принципових заперечень.
Водночас, цю нагоду буде використано, аби, за словами представника Альянсу, заохотити Україну до подальшого просування шляхом реформ, - зокрема, демократичних реформ, реформ системи мас-медіа та реформ збройних сил.
Головною перешкодою на шляху запрошення було занепоко?ння західних членів Альянсу політичними подіями та долею демократичних реформ в Україні.

 

27 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів