Хустські пожежники рятували від вогню три споруди (ФОТО)

Хустські пожежники рятували від вогню три споруди (ФОТО)
19 лютого о 00:52 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у селі Липча Хустського району. Тут загорілась двоповерхова надвірна споруда на вул. Травневій.

 

Власники дворогосподарства надвечір розпалили вогонь у печі на першому поверсі будівлі та пішли спати на другий. Правда, через деякий час вони почули незрозумілий тріскіт та побачили, що з-під горища, де зберігалось сіно, йде густий дим. Не гаючи часу, громадяни зателефонували до вогнеборців та, до їх прибуття, разом із іншими мешканцями організували гасіння пожежі підручними засобами. Вогонь досить швидко розповсюджувався спорудою, під дахом якої знаходились житлові кімнати, хлів та гаражне приміщення. Також через щільну забудову існувала ймовірність перекидання полум’я на поруч розташовані сусідські господарчі споруди.

Вогнеборці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст, що прибули на місце у складі 6 рятувальників на 2 пожежних авто. локалізували пожежу о 01:30 на площі 140 кв. м та не дали вогню розповсюдитися на інші будівлі.

Сума збитків та причина пожежі встановлюються.

Постраждалих немає.

У ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів