Снігу Старий новий рік, вочевидь, так і не принесе

Сьогодні передбачається мінлива хмарність, без опадів. В гірських районах на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря від 2 морозу до 3 тепла, місцями 5-8 морозу.

 

За прогнозами Українського Гідрометеоцентра 13-14 січня буде хмарна погода з проясненням, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі 12-17°, вдень 4-9° морозу.
На перевалах проїзд в напрямку Львівської та Івано-Франківської областей забезпечений. На Ужоцькому, Латірському, Абранському, Торунському та Яблунецькому перевалах покриття доріг сухе. Опадів не спостерігається. На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття доріг сухе. Вночі та вранці слабкий туман. На перевалах та автодорогах області чергує 91 одиниця техніки та 145 працівників дорожніх служб.
Найтепліше впродовж минулої доби було в містах Берегово, Ужгород, селищі Нижні Ворота та селі Нижній Студений (5 С), найхолодніше – вночі в районі селища Великий Березний (- 10 С). Найбільша висота снігового покрову (40 см) спостерігається на полонині Плай.
Найтепліше 11 січня в Ужгороді було зафіксовано в 1996 році (9,6 С), найхолодніше – у 1969 році (-19,9 С) ,повідомили з Центру громадських зв’язків Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

12 січня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів