Футбол на Закарпатті: півфіналісти зимової першості стали відомі в перший день весни

Футбол на Закарпатті: півфіналісти зимової першості стали відомі в перший день весни
У неділю, 1 березня відбулися матчі 1/4 фіналу першості Закарпаття з футболу.

 

На стадіоні в смт. Середнє відбулися два матчі. У першій грі «Бобовище» зустрічалося з ужгородським СДЮСШОР U-17. Матч вийшов досить рівним з обмалем моментів, а от вирішальним фактором став досвід бобовищанців, які таки зуміли на старті другого тайму одну зі своїх нагод реалізувати. Іван Делеган зміг реалізувати свою нагоду. Далі ж бобовищанці втримали свої ворота недоторканими й виходять до півфіналу.

А от «Середнє» вдруге зустрічалося з командою Мукачівської футбольної академії U-17. І знову середнянцям вдається виграти завдяки влучному виконанні післяматчевих пенальті. Сама ж гра тривала за цілковитої переваги мукачівців, однак, проблема з реалізацією вплинули на результат гри. Спочатку «Середнє» виходить уперед завдяки вдалій реалізації пенальті, але мукачівці зуміли в другій половині зрівняти рахунок. До кінця поєдинку МФА могли вийти уперед, однак вдало зіграв кіпер середянців. А от в серії пенальті Фортнуа знову на боці команди «Середнє», які не змарнували жодного удару, а от у складі МФА Віталій Кравець під час виконання шостого пенальті пробив вкрай невдало і воротар Ерік Гречка легко відбив м’яч. Тож в півфінал виходить «Середнє».

А от в Виноградові місцевий «Севлюш» не мав жодних проблем з ФК «Хуст», який ще в першій половині залишився в чисельній меншості через вилучення. Результат матчу – 5:0 на користь господарів.

На хустському стадіоні «Карпати» зійшлися достойні суперники – іршавська «Бужора» - ФК «Вільхівці». На гол від вільхівчанського гравця Олександра Септи відповів кращий голеодор Мирослав Мудра. А от в серії пенальті кращими стали саме «Вільхіці», які й виходять до півфіналу.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів