«АТБ» в Ужгороді: цього року в магазинах мережі на Закарпатті з’являться інноваційні лімітовані товари

«АТБ» в Ужгороді: цього року в магазинах мережі на Закарпатті з’являться інноваційні лімітовані товари
Компанія «АТБ», що вже давно є лідером української галузі роздрібної торгівлі, – вирішила поділитися своїми сміливими інноваційними планами на цей рік і розповісти деякі комерційні таємниці. Про те, що нового, цікавого, смачного, корисного, ексклюзивного та гарантовано якісного у 2020-му ми побачимо на полицях 1082 супермаркетів даної мережі, в тому числі й у нашому Ужгороді, можна дізнатися з цієї статті.

 

Нововведення, яке точно потішить майже чотири мільйони постійних клієнтів «АТБ» у 24 областях України, – це поява лімітованих товарів власного виробництва. Асортимент мережі величезний – понад 3,5 тисячі найменувань, 26% з яких становлять товари власних торгових марок «АТБ». Корпорація у своїй діяльності орієнтується на потреби та запити покупців. У минулому році в магазинах мережі оновили та розширили лінійки товарів молочної групи, кондитерських виробів та іншої продукції цієї торговельної марки «АТБ». Акцент зробили на виготовленні інноваційних товарів без додавання пальмової олії, консервантів, барвників та інших шкідливих добавок. Це продукти для здорового харчування, що вибирають європейці та які охоче купують українські споживачі. Цього року компанія планує сконцентрувати основні зусилля на випуску інноваційної лімітованої продукції. Їі визначають, враховуючи інтереси та побажання клієнтів, яких в «АТБ» вважають повноправними партнерами по бізнесу. Зараз корпорація «АТБ» володіє чотирма власними торговими марками, що належать до всіх цінових категорій. Преміальний сегмент представлений ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected», середній плюс – «Спецзамовлення “АТБ”», середній – ТМ «Своя лінія». Найбільш економний – ТМ «Розумний вибір». Важливо, що кожна із зазначених марок займає лідерські позиції в своєму сегменті, оскільки вирізняється високою технологічністю виробництва та відповідає європейським вимогам щодо якості, безпеки й органолептики продукту (смак, аромат, зовнішній вигляд тощо).

Особливе місце в цьому переліку ВТМ посідає добре знайома мільйонам клієнтів марка «Своя лінія». Вихід на ринок продукції з таким маркуванням багато років тому став справжнім проривом – ці товари здивували покупця знайомим з дитинства, натуральним, домашнім смаком і гарною якістю. Кожен знайде на прилавках «АТБ» продукти за найбільш вигідною ціною. Отже, у всіх категоріях товарів у поточному році відбудеться розширення лінійки за рахунок ексклюзивних позицій і яскравих ліцензійних продуктів. Одним із наочних прикладів став вихід на ринок нових цукерок – «Асорті “Королева ночі”» від ТМ «Своя лінія». Обличчям проєкту стала відома співачка Ольга Полякова, яка в рамках співпраці великих брендів раніше випустила однойменний музичний кліп. Світлина зірки в сценічному вбранні прикрашає кожну пачку таких лімітованих цукерок.

Приємно здивують клієнта і смакові якості нового продукту. Оновлення торкнулося не тільки зовнішнього вигляду товару: були також внесені певні зміни в його рецептуру, поліпшені органолептичні показники. До продукції власного виробництва, яку можна придбати лише в магазинах «АТБ», компанія висуває суворі вимоги. На полиці таких магазинів, у тому числі й на Закарпатті, можуть потрапити тільки гарантовано свіжі, натуральні та безпечні продукти. Мережа прийшла в нашу область минулого року – в Ужгороді на вул. Капушанській, 175а відкрили комфортний сучасний дискаунтер «АТБ». Слід також сказати, що цінова політика торговельної мережі залишається незмінною вже понад чверть століття. Вартість будь-якого товару в дискаунтерах «АТБ», як правило, на 10–15% нижча за середньоринкову.

Василина Прошко

 

02 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів