Пройшло засідання комісії з безпеки дорожнього руху в Ужгороді. Що вирішили?

Пройшло засідання комісії з безпеки дорожнього руху в Ужгороді. Що вирішили?
Майже півтора десятка питань розглянули днями на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгородській міській раді.

 

Зокрема, погодили схему реконструкції узбіччя вулиці Воз’єднання з облаштуванням паркувальних місць. Департаменту міського господарства доручили при розробці проєкту капітального ремонту вулиці Олександра Грибоєдова передбачити облаштування пішохідних переходів біля міської поліклініки та центральної міської клінічної лікарні; демонтувати дорожній знак “Поворот ліворуч заборонено” з вулиці Підгірної на провулок Центральний.

Комісія затвердила і перелік автобусних зупинок на території Ужгорода, відділ транспорту міськради підготує відповідний проєкт рішення на розгляд виконкому. Погодили і перелік автобусних зупинок, які облаштують за кошти міського бюджету:

- “ЗОШ № 19” - вул. Марії Заньковецької, 77;

- “Супермаркет “Дастор” - вул. Закарпатська;

- “Вул. Технічна” (цвинтар) - вул. Доманинська,336 (навпроти);

- “СЕС” - вул. Собранецька, 96;

- “СЕС” - вул. Собранецька, 73;

- “Військова частина” - вул. Юрія Гагаріна, 47-49;

- “Ужанська долина” - вул. 8-го Березня, 37-39.

На засіданні погодили схему облаштування майданчика для розворотів автобусів на вулиці Миколи Бобяка та автобусної зупинки, проте відмовили в облаштуванні обмежувачів руху при в’їзді у двір будинку № 2 на проспекті Свободи та на вулиці Фріца Гленца.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів