Сервіс ЛУН для пошуку нерухомості на вторинному ринку матиме назву Flatfy

Сервіс ЛУН для пошуку нерухомості на вторинному ринку матиме назву Flatfy

 

Раніше під назвою Flatfy сервіс пошуку житла працював лише за кордоном, а в Україні цей сервіс мав назву ЛУН. Тепер компанія проводить ребрендинг, завдяки якому сервіси розділяють: ЛУН так і залишається пошуком нерухомості серед новобудов, а пошук житла на вторинному ринку носитиме назву Flatfy.

 

Власники компанії ЛУН пояснюють своє рішення про ребрендинг та виокремлення з нього сервісу Flatfy трьома основними причинами:

  • Основна рекламна кампанія, в тому числі і на телебаченні, була скерована на просування бренду ЛУН як сервісу пошуку серед новобудов. Таким чином назву ЛУН почали асоціювати саме з новобудовами, хоча в розділі вторинного ринку житла набагато більше. Щоб виправити цю невідповідність, було прийняте рішення про ребрендинг та виокремлення сервісу Flatfy.
  • Якість контенту щодо житла вторинного ринку не відповідає позиціюванню компанії і її рівню. Розподіл двох сервісів дасть можливість зберегти відповідний рівень контенту на головному сервісі.
  • Успіх застосунку для мобільних на IOS Bird, який запустила компанія і який присвячений оренді житла в Києві, довів, що можна запускати різні продукти під різними брендами і це може бути успішним. Нагадаємо, що сайт оренди житла від компанії ЛУН має назву Dobovo.

Для довідки, застосунок Bird впевнено утримує перше місце в своїй категорії, а з моменту запуску його завантажило понад 100 тисяч користувачів і він отримав рейтинг 4,9.

У власників компанії немає намірів робити поступовий ребрендинг. Сервіс Flatfy став окремим бізнес-підрозділом і вже працює на домені flatfy.ua, натомість головний сервіс ЛУН, присвячений пошуку новобудов, буде тепер працювати на домені lun.ua.

Компанія очікує, що розподіл двох сервісів не вплине на якість роботи сайтів та на трафік. Щодо користувачів, то вони вже мають можливість отримувати необхідну їм інформацію стосовно пошуку житла на обох цих сайтах в повному обсязі.

На сервісі Flatfy за допомогою простого пошуку можна знайти квартири та будинки, що продаються або здаються в оренду в шести містах України: Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі та Запоріжжі. Також тут можна знайти квартири та житло, що здаються подобово, при тому є спеціальний розділ «Міста України», через який можна знайти житло по всій країні. Поки що на сайті є окремий розділ Новобудови, але після ребрендингу він повністю «переїде» на сайт ЛУН.

 

04 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів