Міський голова Богдан Андріїв прозвітував перед громадою про роботу у 2019 році ЗВІТ

Міський голова Богдан Андріїв прозвітував перед громадою про роботу у 2019 році ЗВІТ
Міський голова Богдан Андріїв прозвітував перед громадою про роботу у 2019 році

 

Про те, що вдалося реалізувати минулого року, Богдан Євстафійович розповів ужгородцям під час публічного звіту, який відбувався сьогодні у великому залі міської ради. Прийти послухати керівника міста, задати свої запитання могли всі охочі, також велася пряма трансляція звітування.

На початку Богдан Андріїв зазначив, що міська рада працювала стабільно і послідовно, забезпечуючи розвиток міста за пріоритетними напрямками, розв’язуючи поточні питання життя громади. Підкреслив, що знає і розуміє, що проблем у місті вистачає, тому робота з їх вирішення є постійною.

Присутні могли побачити на презентації основні показники роботи міської ради за минулий рік. Міський голова розповів, що надходження до бюджету Ужгорода склали понад 1,5 мільярда гривень, детально поінформував про основні видатки. Так, більше третини надходжень спрямували на освіту, це понад 600 мільйонів гривень. На медицину і соціальний захист використали більш ніж по 230 мільйонів гривень.

Суттєвими були видатки на ремонти - доріг, внутрішньоквартальних територій, водопровідних та каналізаційних мереж, підтримку міських медичних програм, співфінансування інвестиційних та грантових проєктів, будівництво спортивних майданчиків, ремонт у закладах освіти, медицини, внутрішньоквартальних територій тощо.

Придбали минулого року ще 10 нових "Електронів" для комунального підприємства, ремонтували лікарні, дитячі садки і школи, будували спортивні, майданчики, фінансово стимулювали кращих школярів, студентів, спортсменів та ще багато іншого.

Наприкінці звіту міський голова відповів на запитання присутніх, вислухав пропозиції та побажання, було й чимало подяк від ужгородців. Також Богдан Євстафійович подякував депутатам Ужгородської міської ради, членам виконавчого комітету, працівникам апарату міської ради, керівникам та працівникам всіх комунальних підприємств за розуміння, підтримку в роботі, в цілому конструктивну і ділову співпрацю у розв’язанні питань соціально-економічного розвитку міста. Висловив вдячність громадським активістам за конструктивну співпрацю та усім, хто прийшов на звітування.

Звіт Ужгородського міського голови про роботу у 2019 році буде оприлюднено на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

Ужгородська міська рада

 

05 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів