Молодь Закарпаття може безкоштовно взяти участь у проєкті «Вища політична школа»

Молодь Закарпаття може безкоштовно взяти участь у проєкті «Вища політична школа»
Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у партнерстві з Представництвом Фонду Конрада Аденауера оголошує 11-й набір на участь у проєкті «Вища політична школа: нові принципи лідерства».

 

Долучитися запрошують активну молодь Закарпатської області. Це можливість отримати корисний досвід, якщо ви — представник політичної партії, громадської організації, органу студентського самоврядування або просто політично активний. У рамках навчання відбудеться серія триденних семінарів у різних регіонах України для двох груп. У програмі навчання: політичні ідеології, базові цінності, енергоефективність, правосвідомість, конституційні системи України та інших держав тощо. Головні акценти в ході навчання — ціннісні аспекти та якісна політична освіта.

1-й етап стартує: 2-4 квітня – південно-східна група;

4-6 квітня – центрально-західна група.

Участь у школі безкоштовна! До участі запрошуються кандидати від 18 до 29 років, які:

1. Мають досвід роботи у суспільно-політичному або громадському житті.

2. Займають активну життєву позицію.

3. Прагнуть отримати нові знання у сфері суспільно-політичних дисциплін.

Для участі у конкурсі необхідно:

1. Надіслати Анкету учасника з фото та заповненими усіма! графами.

2. Надіслати рекомендацію на фірмовому бланку з печаткою від керівника організації, що рекомендує Вас до участі у проєкті.

3. Написати есе на тему: «Цінності VS інтереси: як вижити на Ноєвому ковчезі?» на основі «уривку книги Джуліана Барнса «Історія світу в 10 1/2 розділах» (розмір есе 300-500 слів).

Повний пакет документів надсилайте до 23:59 9 березня 2020 на електронну адресу [email protected] . Результати  повідомлять не пізніше 11 березня. Увага, перед надсиланням документів ознайомтесь із рекомендаціями щодо їх оформлення. Щоб слідкувати за конкурсом та першим дізнатися результати відбору, підписуйтеся на оновлення  Facebook-сторінки Центру . Навчання в Школі здійснюється за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні. Додаткова інформація за тел. (067) 506-81-62 (Олена) або за електронною адресою [email protected].

Центр «Ейдос»

 

06 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів