УжНУ налагоджує співпрацю із провідними вишами Грузії

УжНУ налагоджує співпрацю із провідними вишами Грузії
У рамках встановлення безпосередніх контактів та розвитку співробітництва між закладами вищої освіти України та Грузії 25 лютого 2020 року ректор УжНУ Володимир Смоланка підписав Меморандум про взаєморозуміння між очолюваним ним університетом та Сухумським державним університетом (м. Тбілісі, Грузія) та Меморандум про взаєморозуміння між Ужгородським національним університетом та Університетом бізнесу і технологій (м.Тбілісі). Від Сухумського державного університету документ підписав Ректор Зураб Хонелідзе, та від Університету бізнесу та технологій відповідно Ректор Ніно Енукідзе.

 

На завершення процедури укладення меморандумів керівники та представники університетів обмінялися думками щодо перспективних напрямів співпраці, у тому числі в рамках міжнародних програм.

Ректор УжНУ зазначив: «Наша зустріч була дуже приємною та результативною,  наші колеги зацікавлені в співпраці, підписані два меморандуми з потужними закладами вищої освіти Грузії, зокрема з Сухумським університетом. Він – один з найсильніших вишів країни і має дуже важливе значення для Грузії, оскільки це один тимчасово переміщених університетів Абхазії». 

Володимир Смоланка зробив запрошення своїм грузинським колегам здійснити візит в Ужгород цього жовтня з метою їхньої участі у відзначені 75-ї річниці заснування Ужгородського Національного університету. 

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів