Дискотеки не буде: на Перечинщині невідомі викрали з клубу музичну апаратуру на 20 тисяч гривень

Дискотеки не буде: на Перечинщині невідомі викрали з клубу музичну апаратуру на 20 тисяч гривень
Учора, 6 березня, в Перечинське відділення поліції звернувся із заявою житель міста Перечин. Чоловік орендує приміщення сільського клубу в селі Порошково, де проводить дискотеки для місцевої молоді. Однак невідомі особи викрали з клубу музичну апаратуру вартістю близько 20 тисяч гривень.

 

Даний злочин було розкрито за гарячими слідами. Прибувши на місце події, працівники поліції на вулиці неподалік клубу помітили підозрілого чоловіка. Це і був крадій апаратури.

49-річний житель сусіднього села Мокра раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

До приміщення Порошківського сільського клубу крадій проник розбивши скло на дверях. Як зізнався останній, він мав намір переплавити викрадені електричні шнури, аби добути з них мідний дріт.

Поліція вилучила речові докази скоєння злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. Його також перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Перечинщини.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів