Відтепер закарпатці зможуть швидко та легко зареєструватися в онлайн-сервісі 104.ua

Відтепер закарпатці зможуть швидко та легко зареєструватися в онлайн-сервісі 104.ua
У 218 українців, станом на ранок 27 березня, виявлено інфікування коронавірусною інфекцією. Такі дані оприлюднили у Міністерстві охорони здоров’я. АТ “Закарпатгаз” звертається до всіх споживачів максимально дотримуватися рекомендацій лікарів і не виходити з помешкань без нагальної на те потреби.

 

Аби закарпатцям було зручно вирішувати питання, пов’язані з газопостачанням, існує ряд онлайн-сервісів. Днями компанія розробила експрес-реєстрацію на 104.ua. Тому тепер зареєструватися у “Особистому кабінеті” можна, зателефонувавши до Контакт-центру на номер 067-01-03-104 і повідомити оператору номер особового рахунку (зазначено на кожній квитанції). Після дзвінка “Особистий кабінет” буде створений автоматично, а на мобільний телефон клієнта надійде повідомлення з паролем для входу.

“Заходити у “Особистий кабінет” слід через кнопку «Вхід» на сайті 104.ua за допомогою телефону або персонального комп’ютера. Далі необхідно ввести логін і пароль, вказані в смс. І все. Користуватися цим сервісом дуже легко”, — пояснює начальник клієнтського сервісу АТ “Закарпатгаз” Тетяна Королович.

За допомогою “Особистого кабінету” клієнти можуть передавати показання лічильника, безпечно та просто сплатити за газ і його доставку, завантажити рахунки, відстежувати власне споживання та витрати. Сьогодні в Закарпатті 86 тисяч споживачів користуються перевагами “Особистого кабінету” на 104.ua

 

Прес-служба АТ "Закарпатгаз"

 

27 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів