Чому стилісти рекомендують користуватися безсульфатними шампунями?

Чому стилісти рекомендують користуватися безсульфатними шампунями?
Безсульфатні шампуні відносяться до екологічно чистих засобів. Це засоби нового покоління, які здатні оздоровити навіть найбільш пошкоджене волосся.

 

Фахівці виділяють основні переваги шампунів без сульфатів:

  • Сульфати можуть стати причиною подразнення і навіть алергічної реакції. Тому екологічно чистий шампунь такої реакції не викликає. Він протестований дерматологами та вважається безпечним засобом навіть для дуже чутливої шкіри голови.
  • Іноді звичайні шампуні пошкоджують структуру волосся. Засіб, в якому немає сульфатів, волосся не псує і не шкодить йому.
  • Пошкоджені фолікули волосся починають пушитися і волосся електризуються. З-за цього жінки не можуть укласти волосся і зробити його слухняним. Безсульфатні шампуні шкоди фолікулам не наносять. Тому волосся легше укладати. Це великий плюс для власниць довгого і густого волосся.
  • Показаний шампунь без сульфатів жінкам, у яких волосся ослаблене хімічною завивкою. Завдяки компонентам, які доглядають, засіб допомагає відновлювати волосся. Пошкоджене волосся підживлюється мікроелементами, що, безсумнівно, піде на користь ослабленому волоссю і буде сприяти його оздоровленню.
  • Для фарбованого волосся це відмінний варіант. У складі безсульфатного шампуню є речовини, що допомагають зберегти барвний пігмент. Використовуючи екологічно безпечний засіб для волосся, можна рідше фарбуватися і при цьому не боятися, що фарба потьмяніє, а волосся втратить колишній вигляд і природний блиск.
  • Після кератинового випрямлення волосся рекомендується мити волосся тільки шампунем, у складі якого немає сульфатів. Саме сульфати змивають кератин.
  • Сучасні безсульфатні засоби розроблені так, що до них додаються фруктові кислоти та мікроелементи. Тому для будь-якого типу волосся сьогодні можна підібрати засоби, які підійдуть саме для цього типу волосся.

Переваги шампуню без сульфатів очевидні. Він подбає про волосся і не принесе йому шкоди, а тільки користь.

Джерело: Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

28 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів