ЦИФРА ДНЯ: 12 329 людей в Закарпатській області знаходяться на самоізоляції

ЦИФРА ДНЯ: 12 329 людей в Закарпатській області знаходяться на самоізоляції
Таку цифру назвав сьогодні під час пресконференції заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк.

 

"Коли починав працювати закарпатський штаб, ми збирали дані про всіх, хто перетинає кордони на Закарпатті. На жаль, така система не була по інших областях, тому ми не змогли встановити чітко, скільки людей повернулося в регіони і провести з ними роботу, підписати листа про самоізоляцію, тощо.

Саме тому керівництвом області було схвалено рішення, в результаті якого штаби по районах щоденно кожен в своєму населеному пункті моніторять ситуацію щодо повернення громадян з-за кордону, і формують інформацію щодо місця проживання, контактів, країну, з якої ті повернулися. відтак ці дані передають нам в штаб. Більше 6000 таких людей встановлено", - каже Шинкарюк.

Наразі іншого, ефективнішого варіанту, ніж режим самоізоляції, немає в світі. 

Проте, як наголосив Шинкарюк, «...цифра постійно змінюється, бо, за нашими даними, близько 5000 осіб перетнули корон тільки за ці вихідні. Але наголошу: це не тільки краяни, це й жителі інших регіонів! Прошу не спекулювати на цифрах, тому що цифра 700 за минулу добу – це люди, які і з Закарпаття, і з інших регіонів, які транзитом проїжджають через нашу область! І я прошу розуміти це!»

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів