Богдан Андріїв: За кошти міського бюджету придбали 450 наборів, щоб допомогти ужгородцям, які зараз дуже потребують підтримки

Богдан Андріїв: За кошти міського бюджету придбали 450 наборів, щоб допомогти ужгородцям, які зараз дуже потребують підтримки
Міський голова Ужгорода повідомив про те, як допомагають малозабезпеченим, одиноким ужгородцям.

 

Про це Богдан Андріїв написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук

"Перші пакунки з продуктовими наборами та засобами гігієни передали сьогодні наші соціальні працівники одиноким ужгородцям похилого віку, особам з інвалідністю, що перебувають на обліку у міському територіальному центрі, а також сім'ям з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах.

У наборі – олія, борошно, гречка, макарони, рис, цукор, консерви. Додатково, для тих, хто потребує догляду на дому – памперси для дорослих, вологі серветки, мило, у родини, де маленькі діти – дитячі памперси.

За кошти міського бюджету придбали 450 наборів, щоб допомогти ужгородцям, які зараз дуже потребують підтримки".

Як інформує департамент праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради, на період карантину працюють гарячі телефонні лінії для надання допомоги соціально незахищеним, за тиждень звернулося більше сотні осіб: з проханнями надання одноразової грошової допомоги, продовження та виплати соціальних допомог, надання продуктових наборів, отримання соціальних послуг тощо.

Нагадаємо, у зв'язку із запровадженням в Ужгороді карантинних заходів міський голова Богдан Андріїв дав доручення підготувати розпорядження та у рамках «Програми додаткових гарантій соціального захисту громадян на 2020-2022 роки» забезпечити найнеобхіднішим соціально незахищених ужгородців.

 

 

30 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів